hehe

Inte gjort så mkt idag, vart med jennie å solat kände mig verkligen som en tomtat efteråt!
sen har jag och jesper å bror spelat dator hela dagen, imorgon är det skola suuuuuuug!
orkar inte blogga på mkt nu..
så man får väl kolla fb ist!

helghelghelghelg

Igår; Var jag inte i skolan, på kvällen, träffa jag Kalle& Jesper vi drog och mötte Mia, sen cykla vi till köpis och dom handla cola å sånt. Sen cyklade vi till skolan och träffa Axel, Hillborg oh Cenny, vi var kvar där ett tag, sen mötte vi lite folk, vi cykla till tempo och sen drog vi hem till cede, var där typ en halv timme, sen gick jag och Jesper hem, fyfan vad kalt det var!

Idag; Har jag städat å städat och ännu mer städat, snart ska jag fixa mig och ikväll ska vi hem till Pontus och kolla på film, så jag oh Alice drar till köpis först och köper lite dricka & chips och sånt gott, fast onyttigt , men det strunta jag i :) Drar väl hem senare ikväll!

måste bara påpeka att det är ; HELGHELGHELGHELGHELGHELGHELGHELGHELGHELG!

+++++++ att jag ska på bert karlssons musik läger Music factory i sommar, så jävla kul ska det bli! 1 vecka i Skara med sångpedagoger och hela rubbet! :) + att vi ska på skara sommarland -.- jag som var där förra året. Men nu ska jag dra, men sköt om er alla! puss!

fredag

Vakna vid 10 hos kusin, frös som fan på natten, jag fick ta på mig alla kläder jag hade. Pappa och morfar hämtade mig vid 11, vi åkte och hämta mamma eftersom hon klippte sig, vi åkte till tågstationen och köpte tåg kort. Bara varit hemma och jag är sjuk, svimma för någon timme sen med för lågt blodsocker, det var as dåligt.. skit läskigt.
Nu ska jag gå och sova igen, men vi höres! GÖR MIG FRISK!

... give me

en torsdag dag!

Somna as sent igår, kunde inte somna, inte var jag trött heller. Nu på morgonen körde pappa mig till Valbo Köpcentrum för jag hade möte med han som äger Valbo Köpcentrum angående sponsorer. Dom kanske skulle sponsra men ingenting är bestämmt ännu. Om jag nu lyckas få sponsring så ska jag kanske sjunga på köpis när EMD eller någon känd artist kommer dit. Drog hem efter 30 minuter på mötet och åt frukost. Sen har jag letat sponsorer hela dagen as jobbigt har det varit men som sagt min sångpedagog och kulturskolan kanske sponsrar jag skulle ringa tbx imorgon. Ikväll kanske jag drar till Sanna och sover över. Jag lär även påpeka att jag har världens bästa musiklärare i skolan som ställer upp till 100% !

/




hehe

I förr går var det tjejkväll hos Skalk. Först åkte vi in till stan och bowla 1 timme. Drog hem till Skalk och laga mat och åt, blev en lyckad kväll tkr jag iaf :).

Igår sov Asta hos mig. Idag har jag bara letat sponsorer hela dagen, inte fan är lätt kan jag lova. Fick ju för någon vecka sen veta att jag kom med i WCOPA världens störta talangtävling som är i Hollywood, 30st från hela norden kom med och man tävlar mot 40länder var av 45000söknade och 2500sökade får vara med i tävlingen helt sjukt. Imorgon som sagt ska jag då ha möte med Valbo Köpcetrum om sponsorer, hoppas dom nappar. Vill verkligen åka, jäkla häftigt skulle det vara att få åka, hotellet ska vi inte prata om det var hur fint som helst. Om jag inte åker dit i år ska jag söka till nästa år igen. Men nu ska jag ta och städa lite.

lördag & glad påsk

Vakna för ett tag sen brevid Elin, vi kollade på film. Vi gick upp och käkade frukost. Senare drar jag & familjen till kusinerna och äter middag, kommer hem ikväll.

Så fin låt, många minnen&tankar som dyker upp.


Torsdag/fredag

Igår var jag med Elin Skalk&Elin Konnskog, vi pratade och kolla på film och myste hos Elin K.  Jag&Elin S drog hem vid 12 på natten, Ida & hennes kille hämtade oss. Somna nästan på engång när vi kom hem till Elin, jag var sjukt trött. Idag vakna vi vid halv 11, kollade på 3 filmer, drog hem vid 3 och fixa mig och sånt, snart kommer pappas syster och farfar hit, aldrig träffat hans syster så detta blir första gången, spännande. Senare ikväll ska jag & Elin S vara med Elin K och Mathilda.