tisdag

Tisdag idag, på nått sätt tycker jag inte om tisdagar. Slutade vid 3 i skolan. Väntade på farfar på skolan han körde hem mig å bror min. Sen fixade jag lite mat till oss. Sen har jag degat framför tven. Vid 7 gick jag och Amanda ut och gick. Vi gick till köpis å tillbaka. Hon skulle köpa nå busskort eller va det va. Imorgon är det onsdag och då slutar jag kl 1 i skolan det är najs. Och just nu ser jag en gubbe står och pissar på kanal 4 HAHAH!
Aja, nu ska jag göra nått annat.
På lördag drar jag även till åland med farmor och sten å brosan.

puss

<3

jag saknar dig. alla minnen vi haft är underbara, går inte att förklara,
dom tiderna var dom bästa tiderna i mitt liv.
<3

Sebatian Krantz

En bra låt, eller jag tycker det. :)

http://www.youtube.com/watch?v=nJD2DBUbsCk

måndag

Skola idag, josefine var inte där, deet sög. Hade ingen idrott hade syo. Sen hade vi so i 2 timmar. Jag var den ända som jobbade i våran grupp, vi skulle ta reda på fatka om älskade sossarna! (L
haha, aja, sen hade vi bild en jätte konstig vikarie haha! :) aja, sen hade vi musikprofil
var bara där 1 liten stund sen fick vi dra. Eftersom vi inte hade någonting att göra och så.
Robin kom ett litet tag också :) Sen fick jag sitta och vänta på Jenny, vi gick till bussen. Kom hem vid halv
5 typ och då kom Jennie. Vi snackade och bakade lite hah :) å kollade på one tree hill.
Imorgon äre tisdag, ingen anning vad vi har då, men tror vi har matte haha! ush ja.
Sen slutar jag typ 3 imorgon, fast 1 på onsdag så det är ju bra!
Men nu ska jag göra någonting vettit :)
puss

färgat hår+söndag

Sitter och kollar på film på tv. Igår färgade jag mitt hår, kommer upp en bild här nere hur mitt hår typ ser ut, det ser ut som typ Demi lovato. Lite ovant att se men det blir man van vid. Söndag idag, jag hatar söndagar , finns ingenting att göra. Blir väl kolla på film eller någonting sånt.


min hårfärg nu

lördag, förskyld

Sitter här nu, skulle egentligen varit i köping idag, men jag är förskyld. Sån jävla synd jag som verkligen ville åka dit. Aja, ingen anning om vad jag ska göra idag. Blir väl plugga eller nått. Jag börjar bli lite bättre men fortfarande väldigt förskyld. Crusing ikv, ska inte gå, orkar inte åka in till stan, och kolla på bilar. Ska väl ringa sanna som har bieberfeber att komma hit! :)

sjuk:(

sitter här sjuk å ensm,nu ska jag ta mig en kopp te och godis och kolla på film å spela gitarr!

sjuk

Vakna för ett tag sen. Hemma från skolan idag igen. Ont i halsen nu också, och hör dåligt. Ska fan ringa hälsocentralen idag,men micke sa att han också hade det , men tog alvedon eller vad fan han snacka om.. aja, ska iallfall ringa dit om ett tag, så himla äckligt när man hör mindre! Men jag är ju förskyld så det kan ju bero på det, men iallfall. Aja,nu ska jag lägga mig på soffan och mysa

;;


pluggning

Sitter här as förskyld och orar mig inför lördag, jag kanske inte äns kommer kunna vara med. Skit tråkigt.
Jag vill kunna leva mina drömmar och då måste jag själv förstå att jag måste börja plugga!
Men det är ju så tråkigt att plugga, är jag ensam om att tycka det?
Nej, nu i 9;an ska jag bli värsta pluggisen, jag ska klara g i matte, och högre i alla andra! Det kommer bli tufft men jag kommer klara det, det vet jag.Men jag måste själv vara beredd på att jag får offra andra grejor, typ som att vara med kompisar i veckorna. Utan bara vara med dom på helgerna, det kommer bli as tråkigt. Men jag måste verkligen plugga nu fram tills jul. Jag vill ju iallfall komma in på någoting med högskola, t.ex polishögskolan eller musik å teater och plugga vidare. Och jag vet om jag klarar det så vet jag hur stolt jag skulle bli över mig själv.
Jag vet att jag ska klara det. Jag kan om jag bara vill!

HAHA

Nu är jag typ as förskyld, stannade hemma från skolan. Känner mig jätte konstig och hör dåligt med ena örat, så jag får panik varje gång jag får det. Det är hemskt. Och på lördag ska jag till Köping så jag måste bli frisk dom hära dagarna.

sjuk

Skola idag,tråkigt. Hade engelska,no, ma sen åktejag hem, förskyld som ja, jag vet inte vad! Och jag som ska sjunga på lördag! jag blir lite sur..oh jag blir verkligen sur om jag inte kan sjunga på lördag! Så nu ska jag äta halstabletter som aldrig förr! Ser iallfall framemot att träffa Annamia igen! :)ska bli as kuuul.

sjukt

Idag, vare skola, tråkigt.. idag började dom riktiga lektionerna.
Efter skolan drog jag till köpis gick där ett tag.

fick även svar på the next big thing idag :

Hej,
Grattis igen till dig som ska spela i Köping den 28/8.
På plats i Köping har Telia sin 4G buss som kommer sända live från Köping. Ni kommer också bli intervjuade i bussen och har chans att träffa massa roliga människor.
Vänligen meddela oss om du kör med befintlig backline eller singback, om du inte redan gjort detta.
Lycka till!
NBT tour team


LÄNGTAR!
stog även att dom trodde det skulle vara över 7000 personer där!!!!

köping nästa

Precis haft spelning, gick riktigt bra tycker jag. Imorgon är det skola och nu ser vi emot köping nästa helg i the next big thing, så alla som bor nära köping kom!

spelning vretas

Nu fixar jag mig lite och om en halv timme drar jag till vretas, genrep kl halv 12 och vi kör igång kl 2
så be there!

lördag

Vakna för ett tag sen, jag och Louise kollade på The last song. Grym film. Nu ska vi fixa oss lite och dra iväg med Linus på hans match, vi ska sälja fika -.- sen ska jag kolla på kläder tills imorgon &  nästa lördag :)
Ikväll kommer Emmy och Kicki hit vi ska typ ha nån slags tjejkväll, tror jag att det va.

Fredag (L)

Ännu en dag men idag är en världens bästa dag det är fredag, :) Vi fick sluta 1 timme tidigare också. Vi har vandrat i skogen idag, det gilladejag inte, massa getingar å sånt, jag har lidit hela dagen helt enkelt. Efter skolan drog jag ner på musiken ett tag och jag å Lovisa tränade. Åkte och hämta brosan på skolan, nu sitter jag och ska sjunga lite låtar och öva inför nästa lördag. Och Louise ska sova här ikväll så vi ska baka lite, och kolla på film eller nått, och laga mat!

torsdag

Idag har jag inte gjort så mycket, '
Jag och emma åkte bussen och åka råka tbx hem till eller förbi oss när vi skulle till skolan, för vi bytte buss på köpis-.- skit drygt så vi lära gå från tempo, jag hoppas verkligen inte vi gör om samma misstag imorgon. Aja, kom nån mintut försent, sen hade vi mentor tid, sen har jag å några friends varit på musiken hela dagen och sjungit å spelat. Slutade kl 2. Och på söndag har vi konsert kl 2 på vreteas. Jag gick hem till farmor efter vi slutat, eller jag gick till tempo och handlade kycklingsallad först. Sen körde dom hem mig och Linus. Vi gjorde inte så mycket. Skulle ha varit med William och Andrea men det blev inte så. Nästa lördag drar jag å sanna till köping på the next big thing, sanna följer med som ett litet stöd till mig haha. Inte äns besätmmt vad jag ska sjunga ännu, kanske dags att börja bestämma? men det är så svårt, kanske blir hallejujah med molly iallafall då. Dom har gjort en ny blogg också om Justin Bieber. Där även hans ex hade givit ut hans hem nummer till nån kille, riktigt taskigt!
Aja, lägger till bloggen här nere så kan dom som verkar tycka den är bra kolla på den, eller om ni är lika galen i justin bieber som Sanna är? haha, fast jag börjar också bli lite konstig, jag tkr han är hur bra som helst. Det tyckte jag inte förr då tyckte jag att han sög totalt, men han är rätt grym ändå :) Imorgon har vi hajk i skolan så vi ska vara ute i skogen hela dagen, jipppiii! nej. Aja, sen vet jag inte vad jag ska göra, tror jag ska ta en sväng till köpis och kolla på scenkläder för det behöver jag tills nästa lördag. Får se om jag ska ha klänning eller lite mer rock kläder beroende på vad jag väljer för låt. Tror det blir en klänning faktist. Men nu orkar jag inte skriva nå mer :) och jag ska sova nu. Godnatt!

http://jbsweden.blogg.se/



GRATTIS ! Du är topp fördelningen stockholm/gävleborg och örebro län

Grattis!

Du är i topp i fördelningen Stockholm/Gävleborg och Örebro län och får chansen att spela live på Next Big Thing tour. Du kommer att uppträda med kända och mindre kända artister på spelningen som sker i Köping den 28/8.
Självklart vill du spela live och ha chans att vinna ett wildcard till semifinalen i Stockholm den 10:e september 2010.

läste jag nyss, jag kan inte förstå mina ögon haha! :)
Hoppas bara pappa kan ta ledigt så jag får åka. Aja, skola idag också. Helt okej, inte gjort så mkt, imorgon har vi som har profil musik hela dagen eftersom vi har konsert på söndag!
Men nu ska jag laga lite mat till mig å brosan, hejsvejs!

skola igen då

Gick upp vid 6 och fixade mig. Käka lite frukost och cyklade till skolan. Kom till skolan heja på lite fölk, sen kom josefine :) Vi gick runt och kolla lite. Sen började vi, vi prata lite å så gick igenom info inför året. Och sen hade vi rast, sen när vi kom tbx hade vi nån uppgift att göra, eller en läxa eller det var typ regler... sen slutade vi kl 10. Nu börjar vi 8.10 och slutar 14.00 hela veckan,eller på torsdag har vi musik eller vi som har profil, vi ska ha en show på söndag på vretes så vi ska träna inför det. Så på söndag på vretes kan alla komma å kolla! Vet inte vilken tid men det kan komma in här senare, typ på torsdag. Men nu ska jag ner och försöka hitta en låt som passar.
BYEE!

dagen innan skolan, taggad? nej

Vakna hemma hos Sanna vid 10 i ett, vi käkade lite frukost. Sen gick vi ut och sola. Jag skulle ställa mig och laga mat efter ett tag och åt båda men då ringer pappa å säger, där om 10min. Så jag ställde mig och bara lagade mat till henne, hon borde vara stolt. haha. Efter det åkte jag och pappa och köpte en ny mick, eftersom min andra gick sönder. Så när jag kom hem laga jag då mat åt mig själv, efter kratta jag ute både på framsidan och baksidan. Sen har jag inte gjort så mycket, ska nu plocka fram vad jag ska ha på mig imorgon, beroende på vad det blir för väder. Men nu ska jag duscha iallfall. Slänger även upp 2 klipp på min 3männing som skådespelar, hon är grym.



http://www.youtube.com/watch?v=OOV-K9rpW14

och

http://www.youtube.com/watch?v=wNFSDhpOvnw

tråkigt?JA

Trött som ja, jag vet inte vad? Sanna sitter och kollar på justin bieber hela tiden, tror kvinnan borde skärpa sig lite hon är helt besatt av honom! Även haft ett lååååångt snack med Sebastian också, lite avensjuk på grabben som får jobba med Johnny Depp nu i London :( Skulle gärna kunna stå i hans kläder just nu haha :) Aja,hoppas på fint väder imorgon.Snart ska jag & Sanna gå å lägga oss.
Men jag har så tråkigt så jag tänkte att jag lika gärna kunde skriva in nått helt meningslöst här på bloggen :)

skolan snart

Sitter hemma hos Sanna, vi kom hem från limön idag, skulle egentligen imorgon, men det skulle typ inte bli något bra väder. Bilder kommer sen. Nu sitter vi här vid en varsin dator och dricker te haha. Imorgon drar jag hem, och på tisdag börjar skolan, sorligt.. ajja, nu ska man inte gnälla.

lördag

Vakna nyss, sitter och äter lite frukost och kollar på paris hilton´s my new best BFF. Senare ska mamma köra mig till Sanna, sen tar vi båten ut till Limön, tur att det var fint väder idag, då kan vi åka ut med båten och sola eller bada eller nått, skönt. Hoppas det finns nå snygga killar där ute som det gjorde förra året ;) haha. Nä, på tisdag börjar allvaret igen, sadface :( . Men nu börjar paris på tv igen, hejdå!

FREDAG

Fredag idag, inte bara fredag haha, fredag den 13. Jag har haft så himla tråkigt idag, jag har inte orkat göra någonting. Ska förmodligen till Sanna senare om hon kan svara i telefonen?! Hon är ju i sthlm på nå Justin Bieber fans grej oh kollar på kläder. Nu sitter jag och kollar på J.O.N.A.S har ingenting annat för mig haha. Har även städat idag, städat hela övervåningen. Har även gått och blivit kär i Demi&Joes duett i camp rock 2. Imorgon drar jag och Sanna ut till limön, ska bli så kul att åka dit igen, inte vart där sen förra sommaren. Hoppas bara det är fint väder, då ska väl jag och Sanna åka ut med båten och sola eller någonting.
Men nu måste jag springa ner och försöka få tag på Sanna!

Världens bästa film efter twilight

Nu har jag sett världens bästa film! The last song, sån jävla bra. Blev lite tårar också. Eller lite å lite haha. Om ett halvår ska vi nästan ha bestämmt oss för vilken linje vi vill gå, jag vet inte vad jag vill gå, jag kommer aldrig kunna bestämma mig, jag vill gå på musiklinjen i shtlm eller skara jag vill även gå scenskolan jag vill även bli polis, jag vill även kunna vidarutbilda mig i usa, helt sjukt jag kommer aldrig kunna bestämma mig vad jag vill göra. Jag vill både sjunga och göra filmer, det är det jag vill göra, både i sverige och i andra länder, det är svårt men vill man göra det man vill ,får man kämpa om dom få platserna.
Blev inge limön idag, så jag och sanna drar dit på lördag istället.

imorgon drar jag

Idag har jag inte gjort så mycket, vi har varit ute och kollat på en ny bil som vi ska köpa.
Sen har vi varit på sjukhuset ett litet tag. Nu sitter jag och snackar med Sanna för vi
ska till Limön imorgon, kuuul som satan. Fått vetat att vi ska få tobbe och daniel som mentor
nu när vi börjar 9:an asså haah :p aja, men nu ska jag inte sitta vid blogge nå mer för nu ska jag
kolla på tv :)


Så kommer inte blogga tills på söndag-måndag någon gång. Men bilder från Limön kommer upp sen.

måndag

Idag har jag inte gjort så mkt, vaknade vid 12, gick upp och åt lite frukost. Har kollat klart
på solsidan också. Nu vill jag se The last song, den ska vara så bra har jag hört.
På lördag blir det förmodligen att åka till Limön med Sanna över helgen eller till måndagen
eftersom vi börjar på tisdag. Längtar inte, eller det ända jag längtar till är att träffa alla igen.
Annars kommer jag få plugga arslet av mig nu i 9;an, för att komma in på det jag vill,kommer icke
bli lätt. Och om jag kommer in på det flyttar jag nog ner till Mariestad eller Skara nästa år, man får
väl hoppas på det bästa. Men nu ska jag ta och gå å duscha. Imorgon kommer även min musik lärare
Sara förbi hit också.
seeyaa!

tråkig söndag!!!!!!!!!!!

Sitter hemma nu. Vakna för ett tag sen. Sur som tusan är jag också. Skulle kunna slå någonting!! Aja,
nu ska jag inte bara sitta här vid datorn. Så nu ska jag gå å fixa lite.

/

00.27

Idag vare kräftskiva alla samlads kl halv 6 och vi käkade lite mat å så. Jag fick typ damp för det var så mkt getingar så jag gick in och åt, kunde inte sitta ute. Sen efter nån minut kom både, emmy , wilma å maja som inte heller kunde sitta ute haha. Vi satt och åt och prata lite. Senare på kvällen gick jag och emmy ut och gick med hundarna och träffade martin,johan och jakob en liten stund. Sen gick vi på en lite promenad tbx och var hos emmy en stund. Senare ändå kom johan och martin hem till mig och vi satt å snacka ett tag, sen drog dom.  Jag och Emmy gick in och kollade på tv och nu kollar vi på film. Imorgon drar jag & Sanna till limön, blir nog kvar där några dagar :)
seeyaa

kräftskiva

Äntligen lördag, går var vi hos linda och sasa hela kvällen. Idag har vi kräftskiva, eller ikväll då. Och imorgon drar jag förmodligen till limön några dagar om allt blir som planerat, så jag åker imorgon till bästekusin sanna :)
Men nu måste jag fixa mig lite.
Bilder från kvällen kommer in här sen.

torsdag-fredag

Igår: På kvällen drog jag hem vid 7 och fixa lite, senare drog jag tillbaka och då var marre och mikaela också med. Vi sov över hos Amanda, på kvällen sminkade vi oss till värsta fjortisarna och knäppte kort, jag skäms lite över korterna haha. Sen kollade vi på filmen Troja som man sett en antal gånger...


idag: Vaknade vid kvart i 1 idag och nu väntar jag på att Jennie ska komma hit för vi ska laga lite mat, är ju ensam på dagarna nu för att Linus är på hockeyskola och pappa med om han inte jobbar och mamma är i sthlm varje dag. Så då får jennie göra mig lite sällskap. Senare ikv ska jag and the family åka hem till familjen lukic och äta middag och kanske spela lite wii, vem vet :) Men nu måste jag gå o fixa mig.
see yaa!


finns

Mina vänner som har gått igenom det värsta som finns, jag finns om ni vill prata <3

med amanda

Sitter hemma hos Amanda, vi har fotat idag, jag ska sova hos henne inatt hehehe (6)
Aja, nu sitter vi vid en varsin dator i soffan, och latar oss allmänt. Senare ska vi laga mat och kolla på film å ha lite tjejmys med new moon i think :) Imorgon ska jag å familjen hem till en annan familj å käka mat oh spela lite wii å ha lite trevligt :) Sen på lördag är det kräftskiva med lite folk på området ska bli sjukt kul.

jag

foto dags

Vart väckt vid 6, helt sjukt. Jag gick upp å la mig på soffan och kollade på film och käkade frukost. As fint väder idag, synd att jag och Amanda ska sitta inne hela dagen och kolla på one tree hill. Första säsongen. HAHA. Aja, sen ska vi ut nu på dagen och fota lite grann, blir väl kanske en sväng till mackmyra. Synd att det går inga bra filmer på tv?

så jääääääääääääääääääääääääääääääävla snygg

pannkakor

Nu ska jag ställa mig och göra pannkakor till bror å mig sen ska vi kolla på någon film.
Nyss kollat på one tree hill, så jävla bra rent ut sagt.

andar

Jag tycker sånt här är intressant. Igår satt vi och åt vid matbordet och mamma började prata om en tjej som går på hennes skola i sthlm, hon var tydligen ett medie som kan få kontakt med folk på andra sidan. Hon hade sagt att det här livet är bara början,vi tror att vi är smart men det är vi inte, inte om man gemför med dom andra. Och att man kommer till ett hus när man dör, där man kommer att få göra om och rätta till sina misstag i det livet ma haft. Och mamma och jag hörde förut att det spelades musik här uppe på våran övervåning. Och mamma hade berättat det för henne och hon hade sagt att det ät mycket möjligt att det är en ande som är hos oss, eee, lite skraj man är nudå..
Jag tycker det är lite häftigt med såna som kan snacka om andar å så, men hon hade också sagt att vem som helst kan inte få kontakt för att man är född med det. Jag måste be mamma att hon ska komma hit! Många tror som sagt inte på att det finns andar. Men jag tror att det finns ett liv efter döden? Det kan ju inte ta slut bara sådär?!
MEN VEM VET!


jag vill åka från sverige!

Sjukt

Vakna vid 12, jennie kom hit en stund och jag lagade lite mat. Nu sitter jag och väntar på Louise ska komma hit å göra mig lite sällskap! Ska även städa för att mamma å pappa ska köpa min hårfärg för jag vill inte betala det själv (a) haha.


Läste även en grej på http://sannaddavidsson.blogg.se/ ( min kusins blogg) om Justin Bieber, hon skrev på här;



Mentaltsjuka - avundsjuka!

Vet inte om ni har hört det här, men det finns en liga som heter TheJustinBieberNazis.. dem har dödat ett x antal justin bieber fans  på hans konserter och har sagt till justin: "we're coming for you. We'll start by aking out all of your fans one by one" Dem planerade att döda Justin Bieber under kansas konserten men dem misslyckades. Justin har en hög säkerhet runt om sig. Och Justins livakt Kenny Hamilton har sagt att ingen blev skadad under konserten, vilket är lite lugnande, men ändå.. helt sjuka människor! högsta graden av avundsjuka? Det gör mig så arg. Dem har ingen anledning till att döda han, han har aldrig gjort dem något illa. Är dem så sjukligt avundsjuka på hans uppmärksamhet av alla tjejer och resten av omvärlden att dem måste döda han? Vad tjänar dem på det? Mer hat än vad dem redan har! Ååååååh.. han försöker leva så bra som han kan, allt redn helt stressad och sånt.. varför göra det ännu svårare för honom? finns INGEN anledning. Hoppas VARENDA en som varit med eller är med i ligan åker fast. Vilka idioter som ens kommit på tanken och startat den dumma ligan.


HÅLLER MED SANNA STARKT I DET HON SKRIVER!


Sanna&jag

dagens höjdpungt- Louise Eriksson

HAHAHHA,

ingrid ester louise eriksson säger:
varför har killar bröstvårtor för? dom ska inte mata några ungar? ?
xD
emelie säger:
HAHAHAHAHAHHAAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAAHHAAHAHHAHA
ingrid ester louise eriksson säger:
jag har funderat på det typ hela dagen! :'''D


ASSÅ, rolig brud.
Jadu Louise, det kan man ju undra :)

sova snart då eller?

Jennie kom över en stund, och jag har klippt mig idag. Imorgon eller om någon dag ska jag färga håret, brun!
Vill tillbaka till Mariestad, så jävla tråkigt nu när man inte har någon att vara uppe med sent på kvällarna och spela mariocart med längre :( Menmen, åker väl dit ett annat lov får jag hoppas, :)
Imorgon ska Louise sova över här, ska försöka tvinga kvinnan att färga mitt hår :) Ensam hemma på dagen så ska väl ner till affären å köpa nått som jag kan laga ihop.

sån här färg ska jag färga på mitt hår.

såja

Nu har jag precis käkat och ska börja fixa mig, sen ska jag cykla ner till Linda och klippa mig. Bara 2 veckor kvar på sommarlovet, kan inte fatta det..

klippning

Kom hem igår kväll,vid kvart i 8. Haft en toppen vecka, vart as roligt. Får väl se till att åka till dom någon annat lov också. Idag ska jag klippa mig, vet inte hur, det kommer väll på nått.!! :o