torsdag

Jag har läst hela dagen, känner mig nästan sjuk i huvve, men det går inte att sluta läsa den, sista boken av twilight- så länge vi båda andas, så jävla bra. Läst alla nu. Bara 200 sidor kvar på den sista boken. Snart drar man till Leksand och jag är sjukt taggad. Men nu ska jag duscha!
pöss å kram

2 dagar

Vakna nu. Somna inte fören sent igår. 2 dagar drar vi till leksand, ska bli så jäkla skönt! Nu sitter jag och äter frukost, ska kolla på tv om en stund.

aa

Ligger i sängen nu, ganska trött. Imorgon vet jag inte riktigt vad jag ska göra. På torsdag eller fredag drar jag nicole och familjen ner på leksand sommarland 1 vecka! Och i helgen skulle Martin och dom ner dit också, så blir väl att träffa dom antar jag! Ska bli så jävla kul, inte varit där på as länge! Förra gången var det as kul, man ville ju inte åka hem. Så denna gång ska bli mycket bättre!
Jag har taggad kan jag säga!:D sen 4 dagar efter jag kommit hem från Leksand åker jag till Skara 1 vecka på musik läger!


BÄSTA HELGEN PÅ LÄNGE!

Lördag; Vi drog till Amanda runt 7, var där ett tag, sen gick vi iväg och käka pizza på ladis. Vi drog tillbaka till Amanda, och vi satt och prata en stund. Senare badade vi tunna. Och folk kom. Vid halv 4 drog, jag,anton,joel,freddan,jennifer och louise till ladis och bada, roligaste på hela kvällen! haha. Sen drog vi tillbaka till Amanda, och sen tog vi taxi hem. (Y)

söndag; Gjorde inte så mycket, var med Jennifer och Louise på köpis ett tag. Sen var jag bara hemma och gjorde ingenting.

Måndag; Vakna vid 12, drog till stan med pappa och bror och kollade på lite grejor. Sen drog jag och brosan till Vb och bada. Louise kom vid 6 (L) haha. Nu gör jag ingenting men ska snart gå upp och kolla på tv!

Imorgon är det tisdag.. fan vad tiden går fort, tror jag och Louise drar och badar i Vårvik eller nått sånt.
längtar till helgen!

Lite bilder från i helgen.


Louise&Nhung

Nhung kung
Amanda och Nhung















glad midsommar folket!

Nyss vaknat. Trött som en gris kan jag lova. Håret står åt alla olika håll!!!
Om någon timme drar vi till Högbo..? kul? nej.
Kommer hem imorgon bitti, annars tänker jag ta bussen hem!
Men nu måste jag upp och fixa mig innan dom andra åker.

GLAD MIDSOMMAR!

aaaaa

haha, igår;
tjejkväll, alla kom hit vi fixade oss och käka mat. Senare drog vi iväg till åby, först var vi tjejerna där, sen kom 4 andra killar, ganska trevliga haha :) roobin, JAG HADE RÄTT! aja, senare cyklade jag å jennifer hem, också ramla vi på grusplanen gjorde ont som fan, sen kom silver&freddan cyklade och cyklade med oss en bit. Vi kom hem en halv timme försent så mina 200 rök!!!!!!!!!!!!!!! :( riktig sadface på det.
Vi somnade vid 2, gick upp halv 6 och åt mat, jag mådde illa som fan. Sen gick vi ner vid halv 9 och sov om, så nu vaknade vi, och jag mår inge illa längre, det ä bra :)

tjejkväll

jag känner mig så grymt stressad inför ikväll, så jäkla mycket som måste göras, så nu får amanda ta och komma så får hon fixa resten!

tjejkväll

Vakna för någon timme sen, snacka med amanda ett tag. Jag å brosan har precis tagit upp borden inför ikväll. Ska bli sjukt kul, bilder kommer upp senare! Så nu väntar jag på Amanda&Nhung ska komma och vi ska fixa oss. Senare kommer Natalie,Cornelia,Nicole,jennifer, och jennie.

styra

Vill bara påpeka en grej.
Det som står i tidningen om att Mona Salin inte kommer kunna styra sverige.
Kan moderaterna det då?
Moderaterna är ett icke ett arbetsparti.
Men det handlar inte om vem som kan styra Sverige. Det handlar om åsikterna. Då ska inte folk komma och skriva i tidningarna att deras barn är sjuka och dom får ingen sjukvård eller mediciner till deras barn. Självklart behöver barnen medicin ska den väl på pengar till de, det tycker iallfall jag att man ska !?  Högern äger nästan alla tidningar i sverige, så konstigt att det står "dåligt" om alla andra partier? MAN SKA BRY SIG OM ÅSIKTERNA, INTE PERSONERNA I PARTIET!
ville bara påpeka det!

tisdag

fint väder idag, kan inte bli bättre. Jag ska fixa mig nu och vi tjejer ska dra upp till köpis och köpa mat tills imorgon. Senare ska jag sola och bada, inte varje dag det är härligt väder! Senare ska jag träffa Amanda!

Tisdag; köpa grejor till tjejmiddagen!
Ondag; Tjejmiddag!
Torsdag; inget planerat
Fredag; Högbo
Lördag; Högbo
Söndag; Högbo

a

drar iväg till donken med familjen och köper glass!

aa

åker och fiskar med pappa å brosan..!

..

Måndag idag, för första gången är det iallfall SOL! det är najs. Jag har städat idag, hatar att städa, men man får väl överleva. Hittade även min mascara som varit borta haha! Senare ska jag dra med Lisa på köpis och kolla på lite kläder tills på onsdag, vi ska ha tjejkväll å lite sånt, längtar, inte träffat några av dom på as länge! :)

bild från big lägret och en från forever young, alice&jag bjuderpå bilden--

söööndag hatar söndagar.

Vaknade hemma hos Louise. Vi fixade oss och drog upp på köpis och mötte Nhung. Vi kollade på lite kläder å så. Nhung drog för typ en halv timma sen. Jag har precis badat och ska snart sova. Imorgon ska jag åka upp på köpis med emmy och köpa kläder sen städa med pappa som jag lovat..
På onsdag är det tjejkväll!

öhm

ASnice igår, jag och Louise drog till åby och träffade Hanna, vi satt vid ån på bryggan och snackade ett tag. Sen drog vi till åby pizza och satt där. Senare kom Linn&Andrea. Vi gjorde inte så mycket satt mest bara och prata.

Snart ska jag fixa mig och dra hem till Louise tror jag? Senare ikv kanske vi skulle planka men jag vet inte, haha?
Annars hittar vi väl på nått kul.





a

vaknade kl 11 idag.
Så vare sol ääntligen tänkte man!
Men åhnej, sen kommer dom dära jäkla molnen!
Passat bror idag, vi har inte gjort så mycket.
Senare ska jag dra ut ellernått.
Imorgon blir det spendera dagen med Louise!
+ tälta någonstans i Valbo.

3 VECKOR kvar till Music Facotry i Skara& liseberg!! läängtar