trött?

Skolan idag då.. så himla jobbigt att gå upp ur sängen.. herregud lära slita mig upp! Började första lektionen med idrott eller handboll eller vad man ska säga. Sen hade vi so/svenska. Sen har jag inte gjort så mkt hemma. Mår illa och har ont i magen tror ja ska dö! Legat och degat framför teven hela dagen, men det är ju inte dåligt det heller.. Imorgon äre tisdag vad händer då.. hm.. jag slutar kvart i 12. Sen blir det väl hem och plugga.. om jag inte mår dåligt imorgon, då stannar jag hemma över dagen. Men nu ska jag fortsätta kolla på tv.
Hejs!

helgen

Fredags: var med Elin hon sov hos mig. Vi kollade på film och lite sånt. mysigt...!

Lördag: Jag & Elin gick upp till köpis och kollade på lite grejor och käka med hennes syster.
Senare drog jag till Stefan och träffade Emelie, Jesper & Daniel, riktigt kul, skulle sovit hos
Elin men sov med Emelie och dom istället, hade grymt trevligt och så jävla kul på kvällen!
Käkade pizza på kvällen också var väl kanske int det roligaste haha :D

Söndag: Blev väckt av Jesper skrikades GOD MORGON asså mooongo! haha, senare drog
vi upp på köpis och gick på ikea och kollade på såna grejor. Senare drog vi till Stefan och
käkade mat. Efter det skjusa dom hem mig och dom åkte tillbaka till Mariestad, fett tråkigt!



skriver mer ikväll

Skriver mer och lägger ut bilder vad jag har gjort i helgen!

Fyy vad jag hatar mitt liv ibland...

..

JAG STÖR MIG PÅ ATT MAN ALDRIG FÅR DET MAN VILL HA!

dansgolvet

Hemma efter en grym kväll på esteraden med alla 9:or. Fyfan vad kul det va!! Vi girls ägde på dansgolvet! Nu ska jag ta och lägga mig trorjag. Imorgon blir det tjejkväll med några bruttor :)

grym låt

KOLLA IN DENNA VIDEO! GRYMT! SEBASTIAN KRANTZ sjunger! JÄVLIGT BRA LÅT FAKTISKT!


http://www.videofy.me/sebastiankrantz/161233

hm... treutrue

hm..

Skola idag, efter det drog jag , josefine & elin upp till köpis och kollade på kläder
till dansen på tordag! haha gachh!! ska bli så kul. Men nu ska jag lägga mig och
läsa inför provet imorgon!
pusshej

SSU

Jag som sa att jag skulle få tag på en dator medans jag var på ssukongres, men tyvärr fick jag inte tag på någon och kunde inte blogga via mobil.. Började iallafall fredagen med att komma dit vid 5 och vi tog bussen mot stället där vi skulle vara. På kvällen somnade jag vid 11 var så sjukt trött. Fredagen var det massa olika föreläsningar, riktigt intressant faktiskt! På kvällen satt vi ett gäng i en ring och körde sanning eller konka haha, ganska töntigt lär jag erkänna.. men på konka var det att man skulle göra massa pinsama saker, riktigt kul var det iallafall. Somna runt halv 5 och gick upp 10. Sen fixade vi packade och sen drog vi till stan( i Lund) , jag, anna, balder&david gick till en kyrka och kollade på nån grej kan inte förklara men det var ganska häftigt. Sen gick vi och leta efter en pizzaaffär ja, jag vet inte hur länge! Sen tillslut hittade vi en. Tåget gick hem halv 5 och jag somna, så himla trött var jag. Sen byte vi tåg på sthlm central och tog tåget upp mot Gävle! Sen var det ÄNTLIGEN HEMMA!


ojoj

ojoj vad är det man säger... vissa vänner är ju skit..

skoola

Skola idag, faktiskt en ganska rolig dag. Slutade vid halv 3 vi slapp musiken. Drog hem gjorde inte så mycket.. kollade på glee fyfan vilken bra serie asså LOVE.. Nu ska jag börja packa inför resan mot Skåne imorgon. Ska se om jag kan försöka få tag på en dator eller nåt så jag kan blogga när jag är där :) Det kan jag nog.. Förstår mig inte på bloggen på mobilen, skitgrejer.. Men nu ska jag packa (om jag orkar) haha :D så typiskt :)
Tåget går iallafall 8.40 seeegt :)

grattis till kusin som fyller 17år!

Skola idag eller vad man ska säga. Började första lektionen med matte sen kom tidiningen. Då jag, andré , mickis och tim skulle prata. Sen hade vi so, sven och nu har jag precis slutat! Så jäävla skönt. Gick hem en promenad med Jesper också! Nu ska jag äta och plugga. Ikväll kanske vi tar en sväng till kusin som fyller 17år. :) grattis på han!!

bjuder på en sån här söt bild också!

smider planer?.. hm..

Sitter här nu och tråkar. Eller jag sitter och smsar med Josefine och planerar vad vi ska göra i sommar, det blir ju sista sommaren tillsammans :( Vi har bestämmt att vi ska åka till rullsand och tälta några nätter, sen åka till Limön och tälta där.. kommer blir bästa sommaren ever! Sen ska jag tvinga med kvinnan till leksand sommarland!! :D
Men nu ska jag helt ärligt sova.. skit trött -.-  Godnatt fölket!


vad har hänt idag då?

Skola idag, äntligen var Josefine tillbaka!!!
Helt okej.. kom hem, gjorde ordning en fruktsallad och satte mig med brosan&hans kompis och kollade på Avatar! Sjukt bra haha:p
Imorgon äre onsdag.. hmm.. vad händer då? ingen anning! Blir väl plugga inför fredag, då jag&Anna åker till Skåne(lund) med ssu.. ska bli SÅÅÅÅ kul! :))
Men nu ska jag plugga vidare!

hejhopp

Skola idag, slapp dag...! Imorgon kommer äntligen älsklingsjosefine till skolan! SKÖNT DET!
Inte gjort så mycket idag mer än att jobba matte.. söööög... fatta nada.. Annars har jag bara
kollat på film och duschat och lite vanligt som man gör på vardagarna. Imorgon blir det skola och
plugga, har fan inte tid med någonting annat nu för tiden.

ÅÅ jag blir så trött på vissa folk som tror att dom är bättre än andra!! som trycker ner andra folk bara för
att dom tror att dom själva får status... noway ... du har fel... lär dig lite vett i skallen pöjk!

Vad jag fick

Idag har jag inte gjort ett skit, sovit till typ halv 1? Somnade halv 3 igår..! Pluggat matte har jag också gjort.
Här är lite bilder på vad jag fick från pappa igår, lägger också upp en bild på en tornado som dom åkte nästan igenom.. det var ganska häftigt! :)










KÄNDIS SKVALLER

2008 drabbades Lily Allen av missfall efter att ha blivit gravid med Chemical Brothers-stjärnan Ed Simons, 39. Hon beskriver händelsen som ”den värsta i henne liv”, skriver The Sun.
- Jag tog inte itu med det. Jag började inte bearbeta missfallet förrän det datum då barnet skulle ha fötts. Då kom det över mig som om ett hus hade rasat, berättar hon. Samtidigt går Cheryl Cole ut och säger hur hon och Lily Allen är ovänner.
Källor(ex,vg)


taget från: dagensnyheter

KÄNDIS SKVALLER- SVERIGES NÄSTA KÄNDIS PAR?




Hittar man inte kärleken i en av TV4s talangshower, ja då har man kanske bättre tur i nästa! Let's Dance-domaren Tony Irving kan ha avslöjat lite för mycket om en viss deltagare i årets Let's Dance, men självklart klagar vi inte! När Tony fick frågan om det fanns några kärlekspar i årets upplaga av Let's Dance så svarade han, "Han Weise verkar det vara något på gång med. Han och Sigrid passar bra ihop."

Sigrid Bernsson är Andreas danspartner, och som ni kanske kommer ihåg har Andreas tidigare utförligt berättat varför han tycker att det aldrig är en bra idé att blanda jobb med känslor (läs mer här), men kanske är han nu redo att bryta alla sina regler för sin nya dansös! Är ni för den blonda duon eller tycker ni att han skulle passa bättre med någon annan? Kommentera!

taget från: www.posh24.se

sjungande bror.. hehe

God morgon alla kära!!
Sitter här nu med brosan brevid mig sjungande haha! så söt så..!
Precis käkat frukost och ska snart börja hjälpa mamma städa huset,
för pappa kommer hem idag från mami, med massa grejor till mig hthti!
NYFIKEN, JA?! Lägger upp lite bilder på vad jag fått senare.
Men ha det bra&sköt om er !!

KÄNDIS SKVALLER



Oj, oj, oj, här går det undan! Efter lite mer än ett år tillsammans så går vår svenska stolthet Alexander Skarsgård och den amerikanska skådespelerskan Kate Bosworths tankar redan i giftermål! En källa nära paret har avslöjat att Alex vet att Kate är den rätte, men att han gärna ser till att hon skär ner på sitt festande innan han gör det slutgiltiga åtagandet.

Källan förklarade, "Alex är väldigt seriös med att gifta sig med Kate. Men han tror att de skulle vara bra för dem att flytta in tillsammans först för att prova på livet som sambos först. Kate gillar att gå ut med sina tjejkompisar och ha roligt. Alex är ingen player - hans föräldrar är skiljda, och han vill se till att han endast gifter sig en gång. Han vill vara säker på att hon är redo att stadga sig - sedan kommer han att fria.

Kate vill gifta sig med Alex och hon är helt okej med att bo ihop innan de förlovar sig. Hon säger att hon ändå har tröttnat på Hollywoods festscen och att hon inte kommer låta Alex komma undan."

Vi kan inte annat än önska dem lycka till!

taget från: posh.24.se

Onsdag

Skola idag.. väldigt seg dag lär jag påstå! Hatar onsdagar.. längtar tills pappa kommer hem heheheh för då får jag mina kläder!!  Hada även på so:on artiklar vi skulle utgå ifrån, vi fick om invandringen i Sverige. Och vi tyckte då att man skulle ta in invandrare och sprida ut dom inte bara på 1plats men sjävklart kom det ut kommenterar att vi inte skulle ta in någon alls SOM JAG TYCKER ÄR FEL! Dom är lika mänslig som oss, självklart ska vi ta in dom.. men så mycket som Sverige klarar av! :) Och så fortsatte det lektonen..! Aja, stog utanför skolan med Jesper hur länge som helst och väntade på mamma. Lite segt men okej..! Nu ska jag börja laga mat. tooo bree!


Inte länge kvar tills jag & Anna åker ner på föreläsningar& massa sånt med ssu, ska bli grymt kul!! Längtar!!

KÄNDIS SKVALLER



I kvällens program av Kanal 5s nya storsatsning "Konferansresan" får vi följa bloggerskan Blondinbella och hennes bloggnätverk Spotlife när de åker iväg på konferens. Tro dock inte att det bara kommer att bli affärsprat en timme i sträck, i programmet avslöjar den vanligtvis hemlighetsfulla Isabella vem hennes största ligg-dröm är! Den svenska rockartisten Brolle!

Hon förklarar, "Min stora liggdröm det är Brolle. Han har så här elden i ögonen och så sjunger han med sin mjuka röst och så har han typ hår på bröstet. Och så säger Petra att vi ska gå på ladies night och jag är himla lycklig för jag vill verkligen ligga med Brolle! Brolle och Bella."

Vem hade kunnat tro att affärstjejen i hemlighet diggade sminkade skönsångare? Inte vi!

snabbt inlägg

Skola idag, drog från skolan vid 1 skulle iväg på ett litet samtal/möte för att fixa en sak.
Nu ska jag med mamma till köpis fast först ska vi köra bror på träning. Men nu ska jag fixa mig
pussheejjjs

kär?

Sitter här och äter fruktsallad och lyssnar på tyler hilton, KAN DET BLI BÄTTRE?!
JAG ÄR KÄR


FUNDERAR STARKT PÅ ATT KÖPA



KÄNDIS SKVALLER




När Kissie har tråkigt brukar hon tänka på hur folk såg ut innan de började att mogna, både till sättet och utseéndet. Sent igår fick hon för sig att göra en liten tillbakablick över hur Blondinbella såg ut förut. Hon la upp gamla bilder på Bella då hon var smalare än vad hon är idag och sa sig sakna den "snyggt smala" Blondinbella. Hon konstaterade att hon nu blivit tjockare, att håret blivit kortare och att Blondinbella använder mindre smink än förut. Istället hyllade hon sin nya vän Vanitas stil och kallade den glammig och hundra gånger snyggare.

Ja Kissie, det är verkligen väldigt snyggt att se ut som om man badat i en burk med glitter och sovit med sminket på!

taget från: www.posh24.se

inget gjort.. pappa är i mami så bilder dom har knäppt..

Idag har jag inte gjort så mkt. Gick upp 1 typ? Sen drog jag och mamma och hämta Linus och åkte
till köpis. Precis ätit mat och lite sånt.
Pappa är i mami med "sin familj" eller bröder eller hur man ska säga.. kommer bilder här... AVENSJUK?! JAA



hemlis.. hm?

Inte gjort ett skit idag, bara suttit inne och kollat på one tree hill,
ganska tråkigt va? Jag tyckte det va så bra så jag kunde inte sluta.
Imorgon är det måndag sen börjar vi skolan på tisdag, det suger.
Men nu ska jag fortsätta med en annan sak som är en hemlis
så jag kan inte säga så mkt mer hehe..
godnatt kära vänner!

sitter här... igen

Sitter här nu, gick upp för ett tag sen för att hjälpa min bror för han skulle på match. Men vafan så behövde han inge hjälp? -.- då hade jag ju kunnat fortsätta sova men aja, skolan om 2 dagar känns FÖRJÄVLIGT.
Men nu ska jag fortsätta kolla på one tree hill!

KÄNDIS SKVALLER




Lindsay Lohan är ute från rehab och hon gör det mesta av sin efterlängtade frihet! Vi såg henne avnjuta lite sushi med vänner på en restaurang i Los Angeles igår, och hon var på såpass bra humör att hon inte ens brydde sig när horderna av paparazzi kom ifatt henne! Hon log till och med när hon fick syn på dem! Vi hoppas bara att hennes mentala tillstånd är lika bra som hon ser ut...

text+bild taget från: www.posh24.se

KÄNDIS SKVALLER



hehe, lite kul...hm...

tränar

Nu ska jag träna lite. Sätter mig på cykeln och cyklar oh kollar på tv.
seeyhaa

KÄNDIS SKVALLER


Streetchica föräldrar!


Miranda gick på Balenciagas runway när hon var 5 månader gravid.



Flytta på er Suri Cruise & Shiloh Jolie-Pitt, den förmodligen vackraste Hollywoodbebisen någonsin har fötts! Victoria Secret-modellen Miranda Kerr och filmstjärnan Orlando Bloom välkomnade en liten pojke i Los Angeles i torsdags. Paret har ännu inte bekräftat nyheten, men en paparazzi hörde Orlando skryta om sin "son" och släktingar till Miranda sågs besöka ett sjukhus i L.A. igår kväll.

Miranda har tidigare sagt i intervjuer att hon alltid vetat att Orlando kommer bli en toppenpappa, och att hon ser positivt på hennes fortsatta karriär som modell efter graviditeten, med förklaringen, "Jag tycker att barn och graviditeter är en del av livet, jag ser hur modeller så som Heidi Klum, Adriana Lima och Alessandra Ambrosio har fött barn och gjort det till en del av deras liv."

Det låter som om familjelivet kommer att gå som på räls för dessa två. Grattis till det lyckliga paret!

texten taget från: www.posh24.se

avensjuk? inte nä

Sitter här ensam hemma nu lär ju erkänna att det är lite läskigt.. :o
Aja, väntar på att bror ska komma hem så ska vi laga lite mat och spela
lite wii. Eftersom det är bara vi hemma ikv. Mamma jobbar till klockan 9 och
pappa är i florida och jag är inte ett dugg avensjuk...!
Men nu ska jag göra lite annat : )

tråkigt..

Sitter här nu skit tråkad.. Kollat på 3 avsnitt av one tree hill..
blir väl fortsätta med det hela kvällen.
OCH SÅ HÄR AVNESJUUUUK ÄR JAG PÅ PAPPA SOM ÅKER TILL
FLORIDA IMORGON!!

FILM DAGS NÄR JAG KOMMER HEM

Dom här filmerna / serierna ska jag kolla på när jag kommer hem.



KÄNDIS SKVALLER






De är gamla, grå och har flickvänner som är det precis motsatta- unga, blonda och vackra. Ibland är det verkligen riktigt svårt att förstå varför de unga skönheterna väljer att detja män som ser ut som om de är färdiga att kasta in handduken, samtidigt som vissa faktiskt verkar vara riktiga golden oldies inte bara när det kommer till pengar. Här ger vi er några exempel att antingen gilla eller förfäras över!


texten taget från: www.posh24.se

godmorgon

GODMORGON!
Nu blir det fortsätta kolla film! ;)

godnatt :)

Trött som en get yaoo... Nu ska vi lägga oss och kolla på en film, jag tror jag kommer somna.
GODNATT ALLA IN SWEDEN ; )

snygga bilder på snygga tjejer, trött kväll kl 05:15






SKALKS HUUUUUS

Sitter hemma och elin och har precis käkat middag med hennes familj + idas kille..
trevligt :) nu sitter jag och kollar på one tree hill medans elin bloggar också haha ;)
Ikväll blir det baka trorjag? och soooooooova+ sång hela natten! (y)

KÄNDIS SKVALLER





Det är ingen hemlighet att Jackie Ferm inte tycker om Isabella Löwengrip (Blondinbella) och hon har tidigare kallat henne falsk. Nu har hon dock tagit det ett steg längre! I en live-chatt på Rosanna Charles blogg rev Jackie sönder Blondinbellas bok "Egoboost" mitt framför tittarna. Ännu ett trick för att få uppmärksamhet från Jackie Ferms sida, eller bara lite humörsvängningar framåt kvällen? Vem vet.


texten taget från: www.posh24.se

KÄNDIS SKVALLER







Avslöjade! De är just nu på en scenturné runtom hela USA tillsammans och alla vet väl att Justin Bieber tidigare sagt att Selena Gomez är en av hans kändisförälskelser! Selena hävdar att hon och Justin är "vänner", men dessa bilder tyder på annat!

Justin och Selena sågs ute i Miami igår och det är så uppenbart att de var på en dejt! Kolla bara in det blygsöta kroppsspråket mellan dem. Även om Selena är två år äldre än Justin, så ser hon fortfarande väldigt tagen ut av honom. Det är hur sött som helst!
hm... eller? vad ska hans fans tycka?

texten taget från: www.posh24.se

ändrade planer

Ändrade planer... blir spendera kvällen med Elin istället. Blir lika roligt det!!
Nu ska jag städa och fixa mig..
seee ya!

Torsdag

Vakna för ett tag sen. Vet inte vad det är för fel!? jag är trött som ett ja jag vet inte!
Idag ska jag spendera min dag med Louise, hon ska sova över här också. Ikv blir det
lång prommenad träning!

Dag 1 - Presentation av mig själv.

Jag heter då emelie gustafsson, en helt vanlig tjej? på 15 år.
Född på BB i Gävle den 9 mars 1995. Jag skulle egentligen heta Jennifer
men fick namnet Emelie av nån konstig anledning för jag var så liten.. hehe.. inte så mkt större nu då? haha.
Jag bor iallafall i Valbo går på sofiedalskolan. På min firitd sjunger jag mycket oh spenderar min tid med mina underbara vänner.Vet inte vad jag ska säga...hm... Finns säkert nått mer att skriva men ni får fråga om ni vill veta mer :)




NU SKA DET BLOGGAS IGEN! VARJE DAG

Dag 1 - Presentation av mig själv.
Dag 2 – Mina bästa vänner.
Dag 3 – Mina syskon.
Dag 4 – Det här åt jag idag.
Dag 5 – Min kärlek.
Dag 6 – Min dag i detalj.
Dag 7 – Mitt husdjur.
Dag 8 –  Min barndom
Dag 9 –  En perfekt helg för mig. 
Dag 10 – Det här hade jag på mig idag.
Dag 11 – Mitt arbete.
Dag 12 – I min handväska.
Dag 13 – Den frisyr jag trivs bäst i.
Dag 14 – Vad hade jag på mig idag.
Dag 15 – Mina drömmar.
Dag 16 – Fula ovanor.
Dag 17 – Min favoritresa.
Dag 18 – Min bästa födelsedag.
Dag 19 – Något jag saknar.
Dag 20 – Jag är rädd för.
Dag 21 – Jag vill ha.
Dag 22 – Det här gör mig glad.
Dag 23 – Något jag önskar att jag gjorde mer.
Dag 24 – Det här får mig att gråta.

snabbt inlägg

Sitter här nu i mysbyxer än. Ska snart fixa mig och senare ska jag till Sanna vi ska hyra film och mysa lite såå :) just girls :) Men nu ska jag bege mig mot toan, höres dåå! :)

Nyårslöften

Nu kommer jag in här igen! Inte bloggat på ett tag. Eller inte haft tid.
Inatt var vi hos några vänner till familjen det var mys. Nu sitter jag och väntar på att Olivia ska komma så ska vi åka till dom igen och käka pizza och kolla på tv!

Nyårslöften:
Inte äta godis
Börja träna varje dag i veckan
Jobba stenhårt i skolan!