brynäs match

Nu sitter jag här.. tråkigt... snart kommer olivia och vi ska senare iväg på brynäs match! heja heja haha... :) brynäs kommer såklart vinna!

amen tja

Idag har jag inte gjort så mycket. Varit i skolan och kollat på en teater och han som spelade en av rollerna var sååå snygg!  Jag var inte ensam om att tycka det... dom flesta tyckte det haha.. fick vänta på bussen i 48 mintuer... langot kul sådär.. fast nää... nu har jag lagat mat och ska vid halv 7 till soffan på tjejgrupppen och baka :) Men nu ska jag sätta mig lite ner å plugga :)


aja

Olivia fixade min blogg igår, tyckte den vart as bra jag :) Idag har jag inte gjort så mkt. Haft utvecklingssamtal.. vill inte prata om det ja haha :D I helgen vet jag inte vad som händer... blir väl som det blir :) i veckan vet jag inte heller förutom att plugga, so prov på fredag!!! :O
pösss
ps: FUCK U

IDOL 2010

Ikväll drar kvalveckan igång! Här är dom första finalisterna i veckans första kval. Sju finalister som säkerligen sitter extremt nervösa just nu.


I kväll tävlar:

1.
Janine Nyman, 27 år, Stockholm
Låtval: Nobody´s wife (Anouk)
Telefonnummer: 099- 414 01
Sms: skicka JANINE till 72 400

2.
Jonathan Garcés, 17 år, Sigtuna
Låtval: The world´s greatest (R. Kelly)
Telefonnummer: 099- 414 02
Sms: skicka JONATHAN till 72 400

3.
Tittarnas val, beroende på vem det blir:

Alt 1: Jamilla Idris, 17 år, Stockholm
Låtval: Broken Hearted Girl (Beyoncé)
Telefonnummer: 099 - 414 03
Sms: skicka JAMILLA till 72 400

Alt 2: Madeleine Finck-Björgen, 19 år, Lerum
Låtval: Everywhere (Michelle Branch)
Telefonnummer: 099 - 414 03
Sms: MADELEINE till 72 400

4.
Chris Andersen, 29, Sigtuna
Låtval: Somebody like you (Keith Urban)
Telefonnummer: 099- 414 04
Sms: skicka CHRIS till 72 400

5.
Sebastian Krantz, 16 år Jönköping
Låtval: If it's all I ever do (Anders Johansson)
Telefonnummer: 099- 414 05
Sms: skicka SEBASTIAN till 72 400

6.
Linda Varg, 31 år, Malmö
Låtval: With or without you (U2)
Telefonnummer: 099- 414 06
Sms: skicka LINDA till 72 400

5,70 kronor per samtal eller sms + trafikavgift.

Observera att röstningen öppnar klockan 20:00 och det går inte att rösta innan dess.

big undersvik

Nu har jag inte bloggat på länge... inte haft tid eller orkat. Förra veckan var jag på BIG-läger i 4 dagar. Riktigt kul! 
lära känna några nya också :) det är ju alltid kul. Imorgon ska jag ta hål i örat eller i brosket haha.. Ska möta farmor på
stan kl 1 och josefine ska följa med mig. Men nu ska jag kolla tv... puss

hej

Nu ska jag sminka mig lite, har redan fixat håret. Sen drar jag till sandviken och sjunger. :) tävlar med NBT, och lingman. Man kan vinna en plats till final och 1500kr :) see yaa

in med rött ut med blått!

Jag förstår inte hur folk tänker när dom röstar på blått parti asså moderaterna, jo dom som har mycket pengar mycket pengar, lever as bra på dom. Vill vi att vårat land ska bli precis som usa? ett skit land? nej det är sossarna som byggt upp vårat land, så det är så bra som det är nu. M vill ta bort alla bidrag? till vilken nytta? Ska alla börja betala sina egna sjukförsäkring, det är ju precis det dom vill att man ska göra? Man ska betala allt själv, man ska jobba, jobbar du inte fast du är sjuk får du inga pengar? vad är det för sätt? Och det nya systemet i skolan, jo visst , A , B systemet kanske är helt okej, det är väl ganska bra, men att ha 6st med högskolekompetens ser jag som sjukt. Alla behöver väl lika chans? Tänk dom som har problem i skolan? Tänk dom som behöver en andra chans och inte får den? Jag har själv problem med matte om jag inte klarar den nu i 9:an? hur ska jag ta mig till då? Tycker det är så jävla sjukt helt seriöst. Tänk min kompis har hjärtfel, hon skulle aldrig asså aldrig ha råd att betala sina operationer själv utan bidrag och sånt. Skulle hon behöva betala sina egna operationer skulle hon varit död nu. Lika en skandal jag läste på deras "politik" på sin sida, där dom skrev att alla ska ha rätt till samma vård? Om 15st behöver opereras, då kan asså ena personen köpa sig för att få gå före i kön. Det kanske är 3 på 15st som kan köpa sig före, jag tycker det är helt sjukt. Att folk inte förstår vad dom menar egentligen. Tycker bara folket borde vara mer uppmärksam vad man röstar på.

PÅ 4 ÅR KAN DOM FÖRÄNDRA LITE TILL DET MER BRA, PÅ 8ÅR KAN DOM FÖRÄNDRA ETT HELT LAND TILL ETT HELVETE!

VAL 2010. RÖSTA PÅ RÖTT! (L)

helt okej

Onsdag idag. Helt okej dag faktist. Skola först lite lektioner å så. Sen slutade jag vid 1 tog bussen hem. Gjorde inte så mycket pluggade lite och fixade lite sånt. Imorgon är det torsdag, då har vi idrott å musik sen minns jag ingenting mer från den dagen vad vi har. Jag har även börjat funderat på vilka linjer jag ska välja, funderar på barn&fritid och musiklinjen eller scenskolan, går jag barn och fritid är det bara för sen ska jag bli polis eller brandman. Och det andra fattar man ju varför man går haha. Jag och Louise ska även göra lumpen, kanske nu i vinter, minilumpen. haha,fett najz. Nu sitter jag och kollar på tv. Och nu ska jag gå upp och ta någon macka eller nått.
HEJDÅ:)